Notícies
Publicat el 13 de juny de 2017
Obertes les inscripcions pel Taller de Cuina Japonesa
El Taller tindrà lloc el proper dimecres 21 de juny de 18 a 21 h al Mercat Municipal d'Arenys de Munt

taller de cuina xinesaEl proper 21 de juny de 2017 a les 18:00h tindrà lloc el Taller de cuina Japonesa a l’espai del Mercat Municipal. Aquesta activitat s’emmarca en el cicle de tallers anomenat “Receptes de Vida” iniciat el mes d’abril. Fins al moment, el recorregut gastronòmic i cultural ha passat per Argentina, Senegal, Itàlia, Marroc i Xina.Tots els tallers han estat molt ben acolllits a nivell de participació. El darrer va tenir lloc el passat dimecres 7 de juny, una vegada més, es va arribar al màxim aforament i la valoració unànime de l’experiència per part dels participants és molt positiva.

taller de cuina xinesa

En aquesta ocasió els plats cuinats i degustats a la part final del taller van ser Shuijiao de vedellla i api i Gonghao Jifind de pollastre. Entre les opinions dels assistents destaca com a denominador comú les que qualifiquen la vivència com una oportunitat d’apropament i intercanvi tant personal com cultural. Aquest és un dels objectius que es plantegen els membres que conformen la Taula de Convivència d’on sorgeix la iniciativa: enfortir la cohesió social promovent la interacció entre els vilatans/es.

taller de cuina xinesa

Ara li toca el torn al cinquè Taller de Cuina, que girarà al voltant de la Cuina Japonesa. Ja estan obertes les inscripcions. És una activitat gratuïta, les places son limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Paral·lelament es busquen persones d’origen japonès que visquin a Arenys de Munt per col·laborar en aquest Taller.

Per informació i inscripcions, us podeu adreçar a l'edifici Cotxeria, carrer Sant Pau 1, i o bé trucar al telèfon: 93 793 77 10 en horari de 9 a 14hores.

taller de cuina xinesa  

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^