Notícies
Publicat el 14 de juny de 2017
Taller estima't
Aquest taller tindrà lloc els dijous 13, 20 i 27 de juliol 2017, de 10 del matí a 12.30 del migdia, a la Masia Can Borrell.

Cartell Estima'tEn aquest taller veurem com ens afecta la imatge que tenim de nosaltres mateixes en la relació amb els altres i amb nosaltres. Explicarem què és l'autoconcepte, autoconeixement, autoconfiança i els aplicarem a la nostra autoestima per tal de fer-nos conscients el que ens impedeix tenir-ne una de bona. El coneixement d'una mateixa fa que connectem amb els nostres desitjos, necessitats i mancances, motor de canvi per sentir-nos bé amb nosaltres mateixes.

El taller tindrà lloc els dies 13, 20 i 27 de juliol 2017, de 10 a 12.30h a la Masia Can Borrell. L'activitat és gratuïta i les places són limitades.

Inscripcions a partir del 19 al 23 de juny 2017. Adreçar-vos a l'Edifici Cotxeria,  C/Sant Pau 2.  De dilluns a divendres de 9 a 2 del mig dia i dilluns de 4 a 6 de la tarda.

Aquest taller està organitzat per la Regidoria d'Igualtat de Gènere, un taller intensiu sobre autoestima, apoderament i feminismes, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

Taller estima't

Taller estima't

Fitxer: cartell_Taller_apoderament_juliol2017_dipu_1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 544,89 kB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^