Notícies
Publicat el 16 de juny de 2017
Mònica Olivares, presidenta del C.E. Arenys de Munt, guardonada per la Federació Catalana de Futbol

Mònica OlivaresEl passat 13 de juny, en el marc de la 13a Nit de Campions Maresme celebrat al Pavelló de Santa Susanna, la Federació Catalana de Futbol va fer l'entrega de premis als campions i campiones de lliga 2016-2017 i va atorgar quatre guardons especials. Entre els quatre guardons especials, la Federació Catalana de Futbol va retre homenatge a la presidenta del C.E. Arenys de Munt, Mònica Olivares, per la seva tasca en fer créixer el futbol al Maresme.

També van ser guardonats el president de l'Olímpic Malgrat, Esteve Martínez; el president del Club Cultural Esportiu Tiana, Anicet Riera; i Agustín Martín, fundador de Pla d'en Boet.

La delegació del Maresme ha estat la segona a celebrar la Nit dels Campions 2017. Unes 1.000 persones van omplir el Pavelló de Santa Susanna.

Des l'ajuntament d'Arenys de Munt agraïm a Mònica Olivares el seu treball i implicació en fer créixer el futbol base en el nostre poble.  L'any 2015, a la publicació de març del butlletí municipal Amunt Arenys, pàgina 12 vam recollir una entrevista a Mònica Olivares que explicava el projecte de futbol base a Arenys de Munt.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^