Notícies
Publicat el 16 de juny de 2017
El  Festival Re-vers finalitza amb el concert de Toti Soler i Gemma Humet a Sala Corrioles del Centre Moral

Concert Toti SolerEl segon cicle del Festival Polipoètic Re-vers va finalitzar dissabte amb el concert de Toti Soler i Gemma Humet acompanyats dels músics Marc Prat i Arnau Figueres. Un concert molt íntim i tranquil en el qual un públic de luxe s’hi va entregar amb total admiració i respecte.

El concert coincideix amb els 50 anys de la seva carrera musical i recentment ha estat guardonat per la seva trajectòria artística. L’autor nascut a Vilassar de Dalt va presentar el seu nou treball discogràfic, Transparències, una continuació de Vida Secreta, el seu anterior àlbum. A  Transparències hi ha una sèrie de temes que semblen més improvisats, molt lliures, molt oberts i que, segons el mateix Toti, «parlen fluixet, sense pressa». El cicle ha portat quatre recitals, des del mes d’abril i fins el mes de juny, amb la Núria de Calella, la Joana de Diego, los Comino, al grup Alenky o a la poesia d’Enric Casasses.

Des de la regidoria de cultura es fa una molt bona valoració de tot el cicle de poesia i música i agraeix l’estreta col·laboració amb Michel Sama i Manu Corbalán, persones imprescindibles en la programació i gestió del Cicle Re-Vers.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^