Notícies
Publicat el 20 de juny de 2017
Preus reduïts per als residents d'Arenys de Munt en la XIX edició del Festival de Música Clàssica Santa Florentina

XVIII Festival de Música Clàssica Santa FlorentinaJa es poden adquirir entrades per als concerts que formen part de la programació de l'edició d’enguany del Festival de Música Clàssica Santa Florentina, que se celebrarà al Castell Jalpí durant el mes d'agost, per al qual els vilatans i vilatanes d'Arenys de Munt poden gaudir d'un descompte d'un 15% en el seu preu per cada concert. Les entrades es poden comprar a l'OAV de l’Ajuntament, de dilluns i divendres, els matins de 2/4 de 9 a 2/4 de 3.

Aquesta és la segona edició del prestigiós festival maresmenc que es programa a Arenys de Munt, després que l'any passat s'establís el marc de relació entre l'Associació Santa Florentina, el Grup SERHS i l’ajuntament d’Arenys de Munt amb aquest objectiu. La programació d'enguany inclou una Gala d'estrelles i una Gala de tenors, recitals de piano, un d'ells amb Albert Guinovart, tres orquestres, entre les que destaca la Polifònica de Puig-Reig, l'artista Ara Malikian amb el seu grup i el quartet Merel & Daniel Blanch. Així doncs, la programació d'enguany es manté fidel als principis del festival de promocionar i donar a conèixer joves promeses en l’àmbit musical i, també, artistes catalans.

Al XIX Festival de Música Clàssica Santa Florentina els concents seran a un quart d'onze de la nit, i prèviament hi haurà la possibilitat de gaudir del servei de restauració del Grup SERHS.

Podeu consultar el programa clicant aquí

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^