Notícies
Publicat el 20 de juny de 2017
Eloi Canals medalla d'or d'Espanya de patinatge artístic sobre rodes, categoria Júnior

Eloi CanalsEls  dies 16 i 17 de juny es va celebrar el Campionat d'Espanya de patinatge Júnior/Sènior a Platja d'Aro. El patinador arenyenc, Eloi Canals, va executar un programa curt excel.lent, ben coreografiat i amb una dificultat tècnica màxima per la seva categoria, que el va situar en primera posició a molts distància del segon. El programa llarg va ser gairebé perfecte, exhibint un ventall de salts triples precedits de transicions que li va permetre assolir la màxima puntuació en dificultat de la seva categoria. Eloi acumula 10 medalles de campionats nacionals, 7 ors, 2 plates i una de bronze.

Aquesta temporada Eloi ja ha aconseguit medalla d'or al campionat de Barcelona, or al de Catalunya i ara or al d'Espanya. Segons la normativa de la Federació Espanyola de patinatge artístic sobre rodes, el primer classificat opta pel campionat d'Europa, i al Mundial, que se celebrarà a la Xina a finals d'agost.

Eloi Canals  Eloi Canals

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^