Notícies
Publicat el 23 de juny de 2017
L'Associació de Puntaires d'Arenys de Munt homenatjada pels seus 25 anys d'història

25è aniversari de l'Associació de Puntaires d'Arenys de MuntEl Govern de Catalunya, a través de l'Institut Català de les Dones, va homenatjar el passat 30 de maig la tasca feta per totes aquelles entitats de dones que al llarg de vint-i-cinc anys han treballat per apoderar les dones i enfortir, al mateix temps, el teixit associatiu català. L'Associació de Puntaires d'Arenys de Munt, que l'any 2016 ha celebrat el 25è aniversari de la seva creació, va ser una de les associacions homenatjades.

La consellera de la Presidència i Portaveu del Govern, Neus Munté, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones,  Teresa M. Pitarch, varen presidir l’acte d’homenatge al Palau de la Generalitat, on hi van ser presents també l'alcalde Joan Rabasseda i la regidora de cultura Tònia Vila.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^