Notícies
Publicat el 26 de juny de 2017
Celebrat el sorteig per a participar a la Brigada Jove 2017

Sorteig Brigada Jove 2017El passat dijous dia 22 de juny, a les 5 de la tarda a la sala municipal, es va celebrar el sorteig de la Brigada Jove 2017. Aquest any l’assistència al sorteig era obligada i per tant es va començar confirmant l’assistència de tots els inscrits al projecte. Seguidament es va fer el sorteig on es van treure 8 números per al més de juliol i 8 números per al més d’agost, així com, 3 números més per a cada mes, que seran els suplents. Aquest 2017 hi ha hagut un total de 43 persones, d’entre 16 i 18 anys, inscrites al projecte. Tres d’aquestes, però, han estat excloses per no tenir els requisits demanats a les bases reguladores. Per tant, hi ha hagut un total de 40 persones que han estat admeses a participar al projecte. D’aquestes 40, 29 s’han apuntat al mes de juliol i 11 s’han apuntat al mes d’agost.

Els 8 candidats/es per al mes de juliol començaran a treballar dilluns dia 3 de juliol i fins el 31. I, els del mes d’agost, començaran el dia 1 i acabaran el 31. Les tasques a realitzar seran pintura, neteja i escatar herbes, bàsicament. Els joves aniran acompanyats d’un monitor que els guiarà i els ensenyarà a fer les tasques, tot i que també, alguns joves aniran amb la brigada municipal per tal de fer altres tasques més concretes.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^