Notícies
Publicat el 30 de juny de 2017
Comença el període de recollida de propostes del Pressupost Participatiu 2018
Enguany es podran fer propostes per mòbil mitjançant la nova aplicació Munni

Participació CiutadanaFins al 31 de juliol els veïns i veïnes d'Arenys de Munt tenen temps per a presentar les seves propostes al procés participatiu del pressupost municipal 2018. L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal és donar veu i vot a tots i totes els arenyencs i arenyenques en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals. Enguany es podran fer les propostes també mitjançant l'aplicació mòbil Munni a més a més del formulari del web municipal i el sistema de butlletes en paper que es poden trobar a equipaments municipals -OAV, Benestar Social i Policia Municipal. Per al pressupost participatiu del 2018 hi destinarem un import total de 150.000€ per a projectes de inversions i 25.000€ per a propostes de serveis. 

Cada veí podrà proposar fins a 5 actuacions relacionades amb inversions o serveis que cregui necessaris per a la nostra vila. Cada actuació en inversions no pot superar els 25.000€ (projectes de poble) i 20.000€ (projectes territorials), i 5.000 € per cada actuació de serveis. Aquestes han ser der de competència municipal, d'interès públic i no estar incloses en el PAM -Pla d'Actuació Municipal-.

La participació popular del pressupost contempla una dotació de 175.000€ per a inversions i serveis, que seran de lliure disposició per a les prioritats que, de manera democràtica, proposaran i escolliran els vilatans/es d'Arenys de Munt. Les propostes es poden dipositar a les bústies participatives de l'ajuntament i equipaments municipals, aplicació mòbil Munni, així com en el formulari del web, i seran validades i quantificades per a la seva exposició i posterior votació dins el procés de participació popular.

3 maneres de participar en el pressupost 2018

formulari web                  aplicació mòbil                     butlleta PDF


Bases del Pressupost Participatiu 2018

Bases del Pressupost Participatiu 2018

Fitxer: BASES_DEL_PROCA_S_PARTICIPATIU_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 832,91 kB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^