NotÝcies
Publicat el 5 de juliol de 2018
Comenša el perÝode de recollida de propostes del Pressupost Participatiu 2019
Enguany es podran fer propostes per m˛bil mitjanšant la nova aplicaciˇ Munni i formulari web

Participaciˇ CiutadanaFins al 6 d'agost els ve´ns i ve´nes d'Arenys de Munt tenen temps per a presentar les seves propostes al procÚs participatiu del pressupost municipal 2019. L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal Ús donar veu i vot a tots i totes els arenyencs i arenyenques en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals. Enguany es podran fer les propostes tambÚ mitjanšant l'aplicaciˇ m˛bil Munni a mÚs a mÚs del formulari del web municipal i el sistema de butlletes en paper que es poden trobar a equipaments municipals -OAV, Benestar Social i Policia Municipal. Per al pressupost participatiu del 2019 hi destinarem un import total de 150.000 € per a projectes de inversions i 25.000 € per a propostes de serveis.

Cada veÝ podrÓ proposar fins a 5 actuacions relacionades amb inversions o serveis que cregui necessaris per a la nostra vila. Cada actuaciˇ en inversions no pot superar els 25.000 € (projectes de poble) i 20.000 € (projectes territorials), i 5.000 € per cada actuaciˇ de serveis. Aquestes han ser der de competŔncia municipal, d'interŔs p˙blic i no estar incloses en el PAM -Pla d'Actuaciˇ Municipal-.

La participaciˇ popular del pressupost contempla una dotaciˇ de 175.000 € per a inversions i serveis, que seran de lliure disposiciˇ per a les prioritats que, de manera democrÓtica, proposaran i escolliran els vilatans/es d'Arenys de Munt. Les propostes es poden dipositar a les b˙sties participatives de l'Ajuntament i equipaments municipals, aplicaciˇ m˛bil Munni, aixÝ com en el formulari del web, i seran validades i quantificades per a la seva exposiciˇ i posterior votaciˇ dins el procÚs de participaciˇ popular.

3 maneres de participar en el pressupost 2018

formulari web                  aplicaciˇ m˛bil                     butlleta PDF


Bases Pressupost Participatiu 2019

Bases Pressupost Participatiu 2019

Fitxer: BASES_DEL_PROCES_PARTICIPATIU_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 8
Mida: 699,78 kB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^