Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 5 de juliol de 2018
Enguany es podran fer propostes per mòbil mitjançant la nova aplicació Munni i formulari web

Participació CiutadanaFins al 6 d'agost els veïns i veïnes d'Arenys de Munt tenen temps per a presentar les seves propostes al procés participatiu del pressupost municipal 2019. L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal és donar veu i vot a tots i totes els arenyencs i arenyenques en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals. Enguany es podran fer les propostes també mitjançant l'aplicació mòbil Munni a més a més del formulari del web municipal i el sistema de butlletes en paper que es poden trobar a equipaments municipals -OAV, Benestar Social i Policia Municipal. Per al pressupost participatiu del 2019 hi destinarem un import total de 150.000 € per a projectes de inversions i 25.000 € per a propostes de serveis.

Cada veí podrà proposar fins a 5 actuacions relacionades amb inversions o serveis que cregui necessaris per a la nostra vila. Cada actuació en inversions no pot superar els 25.000 € (projectes de poble) i 20.000 € (projectes territorials), i 5.000 € per cada actuació de serveis. Aquestes han ser der de competència municipal, d'interès públic i no estar incloses en el PAM -Pla d'Actuació Municipal-.

La participació popular del pressupost contempla una dotació de 175.000 € per a inversions i serveis, que seran de lliure disposició per a les prioritats que, de manera democràtica, proposaran i escolliran els vilatans/es d'Arenys de Munt. Les propostes es poden dipositar a les bústies participatives de l'Ajuntament i equipaments municipals, aplicació mòbil Munni, així com en el formulari del web, i seran validades i quantificades per a la seva exposició i posterior votació dins el procés de participació popular.

3 maneres de participar en el pressupost 2018

formulari web                  aplicació mòbil                     butlleta PDF


Bases Pressupost Participatiu 2019

Bases Pressupost Participatiu 2019

Fitxer: BASES_DEL_PROCES_PARTICIPATIU_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 699,78 kB