Notícies
Publicat el 30 de juny de 2017
A la venda les entrades pel concert de M. del Mar Bonet dins el XIII Cicle de Música Mediterrània Castell Jalpí

Cartell Maria del Mar Bonet - Imatge inexistentEl concert "M. del Mar Bonet, 50 anys d’escenaris" tindrà lloc diumenge 6 d'agost a les 9 del vespre, al Castell Jalpí i dins del XIII Cicle de Música Mediterrània. Les entrades es poden adquirir anticipadament a l’OAV de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, a la papereria Boli Blau d’Arenys de Mun i Llibreria El Set Ciències d’Arenys de Mar. El preu de cada entrada es de 12€. Horari OAV: de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 3 de la tarda.

Maria del Mar Bonet fa cinquanta anys que és als escenaris, que forma part de la nostra particular banda sonora, que és present en les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals, que il·lustra instants quotidians que són indestriables de la seva música i de la seva veu. Defugint d’actituds nostàlgiques i autocomplaences, gaudint el present i pensant en el futur, convé aprofitar intel·ligentment les oportunitats que lliura la vida. El concert del dia 6 nit és una ocasió per gaudir d’una veu que es manté plenament en forma després de cinquanta anys d’escenaris.

El concert està organitzat pels Ajuntaments d’Arenys de Munt i d’Arenys de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^