Notícies
Publicat el 30 de juny de 2017
A la venda les entrades pel concert de M. del Mar Bonet dins el XIII Cicle de Música Mediterrània Castell Jalpí

Cartell Maria del Mar Bonet - Imatge inexistentEl concert "M. del Mar Bonet, 50 anys d’escenaris" tindrà lloc diumenge 6 d'agost a les 9 del vespre, al Castell Jalpí i dins del XIII Cicle de Música Mediterrània. Les entrades es poden adquirir anticipadament a l’OAV de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, a la papereria Boli Blau d’Arenys de Mun i Llibreria El Set Ciències d’Arenys de Mar. El preu de cada entrada es de 12€. Horari OAV: de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 3 de la tarda.

Maria del Mar Bonet fa cinquanta anys que és als escenaris, que forma part de la nostra particular banda sonora, que és present en les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals, que il·lustra instants quotidians que són indestriables de la seva música i de la seva veu. Defugint d’actituds nostàlgiques i autocomplaences, gaudint el present i pensant en el futur, convé aprofitar intel·ligentment les oportunitats que lliura la vida. El concert del dia 6 nit és una ocasió per gaudir d’una veu que es manté plenament en forma després de cinquanta anys d’escenaris.

El concert està organitzat pels Ajuntaments d’Arenys de Munt i d’Arenys de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^