Notícies
Publicat el 30 de juny de 2017
28 ciclistes del Club Ciclista Arenys de Munt reprenen la tradicional pujada a Andorra en bicicleta de carretera

CCAMAquest dissabte, 28 ciclistes del Club Ciclista Arenys de Munt sortiran a les 5 de la matinada del pavelló del Torrent d'en Terra i ténen prevista l'arribada al país dels Pirineus entre les 17.00 i les 18.00 hores. En el transcurs del trajecte, de 250 km, disposaran d'un equip d'assistència en furgoneta que els oferirà menjar, beguda i suport tècnic en cas necessari. Es faran dues parades tècniques al llarg del trajecte, una per esmorzar i l'altra per dinar. El punt final del recorregut té lloc a Sant Julià de Lòria, on disposaran de les instal·lacions esportives per dutxar-se i refer-se de la llarga travessa sobre rodes.

Molta sort  als aventurers del CCAM!

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^