NotÝcies
Publicat el 3 de juliol de 2017
En marxa la nova lÝnia de subvencions per a la modernitzaciˇ del comerš local
La iniciativa estÓ emmarcada dins la campanya “Arenys de Munt emprŔn” adrešada a emprenedors locals amb lÝnies de suport al comerš, contractaciˇ i la generaciˇ de nous projectes empresarials

Arenys de Munt emprŔnAquestes subvencions estan destinades a actuacions de millora, rehabilitaciˇ, adequaciˇ, manteniment i conservaciˇ de locals comercials amb activitat dins del terme municipal d’Arenys de Munt. L’import mÓxim individual de les subvencions s’estableix en 1.000€ i fins a un 50% del cost del projecte. El termini per solĚlicitar la subvenciˇ comenša aquest mes de juliol. Es poden consultar les bases clicant aquÝ.

Es poden acollir a la subvenciˇ intervencions amb incidŔncia en l’estŔtica de l’establiment, valorant, sobretot, aquelles que es facin a l’exterior com sˇn l’adequaciˇ i embelliment de fašanes i aparadors, aixÝ com les obres de manteniment i reforma de l’interior. TambÚ es poden imputar les despeses corresponents als dissenys i projectes, producciˇ i instalĚlaciˇ, aixÝ com a despeses en taxes, llicŔncies i projectes i honoraris tŔcnics.


ARENYS DE MUNT EMPR╚N

3r Concurs d'emprenedoriaSubvencions per a la contractaciˇSubvencions per a la modernitzaciˇ del comerš local
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^