Notícies
Publicat el 7 de juliol de 2017
Suspesa la Presentació de l'aplicació mòbil MunniApp

Apliació Munni per Arenys de MuntPer canvis d'agenda s'ha suspès la presentació de l'aplicació mòbil Munni programada per aquest dimecres, dia 12 de juliol. La nova data per a fer la presentació de l'aplicació es programarà per al mes de setembre.

La nova aplicació mòbil MunniApp permetrà els veïns i veïnes d'Arenys de Munt tenir a l'abast de la seva mà informació de les activitats de les entitats, els serveis municipals, notícies, així com poder informar de les incidènciaes al carrer i participar dels processos participatius mitjançant el telèfon mòbil.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^