Notícies
Publicat el 7 de juliol de 2017
Arenys de Munt celebra el Dia Internacional de la música

Dia de la músicaArenys de Munt s’ha sumat, com cada any, al Dia Internacional de la música que se celebra el 21 de juny. Aquest dia pretén ser una festa popular gratuïta, que s’obre a tots els participants que vulguin participar-hi oferint música al carrer. Hi van participar les corals So de Riera i Clau de Lluna de l’escola Sant Martí, la coral Sobirans de l’escola Sobirans, el grup Selfies Band, les Big Bands Menuts i Remenuts i el combo Disaster Band de l’Aula de Música AdM, i els alumnes de la professora Maica Brecha.

A la nit, en un ambient més recollit, a l’entrada de la Masia de Can Borrell, van tenir lloc les actuacions pensades per a un públic adult; així, van voler sumar-se a la festa, la Coral del Remei i nombrosos nois i noies del poble estudiants de música: Josep Casals, les germanes Jana i Arlet Corominas, Clàudia Garcia i Júlia Vilà ens van oferir peces a la guitarra i al piano; el combo Noodles de l’Aula de Música i el combo convidat de Mataró, Cómplices de los sueños, ens van delectar amb una nit de música d’altíssima qualitat.

L’ajuntament d’Arenys de Munt agraeix la col·laboració de tots els nois i noies d’Arenys de Munt i professors en aquesta festa tan bonica que obre les portes de l’estiu.

Dia de la música  Dia de la música  Dia de la música

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^