Notícies
Publicat l'11 de juliol de 2017
Nova sessió del Consell del poble amb canvi de dinàmica

Consell del PobleEl passat dia 6 de juliol, a les 7 del vespre a la Sala Municipal es va celebrar una nova sessió del Consell del Poble en la qual es va presentar una proposta de dinamització del Consell per fer-lo més participatiu, a,mb la possibilitat de  crear grups de treball dels membre no polítics que permetin presentar temes a les reunions formals del Consell de Poble, també es va parlar sobre la possibilitat de introduir canvis en el PAM, i es va mostrar el vídeo informariu sobre el multireferendum 7 de maig.

Els punts de l'ordre del dia tractats van ser els següents:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta anterior. 
  2. Seguiment del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019 Revisió 2017.  
  3. Modificacions. Prioritats.
  4. Balanç del Multireferèndum del 7 de maig.
  5. Sistemàtica, calendari i ordre del dia per als propers Consells del Poble. 
  6. Torn obert de paraules.


En el punt número 2 es va oferir la possibilitat de proposar canvis sobre els objectius marcats en el P.A.M., poder prioritzar o debatre’ls. En el punt número 3 es va visionar el vídeo informatiu realitzat sobre el multireferendum i que recull tota la informació al respecte incloent la despesa generada.

En el punt número 4 es va presentar una proposta de dinamització del Consell per tal de fer-lo més participatiu i menys informatiu donant resposta a l’expressió manifestada en les últimes sessions sobre el desig que siguin els membres no polítics qui aportin qüestions i es puguin valorar. La proposta inclou un Pla de Treball  que marca un calendari anual de sessions i els temes a tractar; així com la possibilitat de crear Grups de Treball que es puguin reunir abans de la sessió ordinària per tal de presentar els temes acordats i debatuts. Els membres presents van rebre amb satisfacció la proposta. A partir d’ara, seran els membres no polítics qui faran arribar al departament de Participació Ciutadana l’ordre del dia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^