Notícies
Publicat l'11 de juliol de 2017
Mor l'eucaliptus de Can Borrell
Els propers dies es procedirà a la tala controlada de l'arbre

Eucaliptus Can BorrellA finals del mes de juny, l'empresa encarregada del manteniment de les zones verdes, va detectar que l'eucaliptus situat a Can Borrell s'estava assecant, immediatament es va fer anar un tècnic per que valores el seu estat, i aquest ens va comunicar que estava pràcticament mort, confirmant-se aquest diagnòstic aquesta mateixa setmana, quan en tan sols quinze dies s’ha assecat completament.

Les causes de la seva mort, segons els tècnics, es deguda a diferents factors, com fongs (xancre) que l'han debilitat, cops de calor i la sequera dels darrers anys tampoc ha ajudat.

L'eucaliptus de Can Borrell es un exemplar d'avançada edat. En aquets tipus d’arbres és força freqüent que pateixin xancres, que afecten al seu sistema vascular intern i que no tenen tractament efectiu. El procés ha estat molt ràpid, observant-se en els darrers dies un marcat agreujament dels símptomes fins l’assecada general de la capçada. En els propers dies es procedirà a la tala controlada de l’arbre.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^