Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 13 de juliol de 2017

RÓdio Arenys de MuntT'agradaria participar en els projectes que tira endavant l'emissora municipal? Et ve de gust fer crÚixer la rÓdio aportant les teves idees sobre continguts, programaciˇ i estratŔgies comunicatives? Si de tot plegat vols dir-hi la teva, presenta candidatura per ser membre del Consell Assessor de RÓdio Arenys de Munt.

Per a presentar la teva candidatura nomÚs cal que et nomeni una entitat del poble en representaciˇ seva, o que siguis professional de l'Ómbit radiof˛nic. La candidatura la pots presentar emplenant el formulari del web municipal. Tens temps fins a mitjans de setembre.


El Consell Assessor i procÚs de selecciˇ de candidatures

La nova concessiˇ del servei municipal de RÓdio, aixÝ com el Reglament d’organitzaciˇ i funcionament de l’Emissora Municipal de RÓdio,  preveuen la creaciˇ del Consell Assessor de RÓdio Arenys de Munt.

El Consell Assessor Ús un ˛rgan que dˇna suport i assessora al Director i a l’empresa concessionÓria, RÓdio Associaciˇ Arenys de Munt, en matŔria de continguts, programaciˇ i estratŔgies comunicatives, d’acord amb el contracte programa. El Consell Assessor pot fer informes i emetre opinions, tant per iniciativa pr˛pia com a instÓncia de la direcciˇ. 

El Consell Assessor pot proposar la durada de la programaciˇ diÓria, assignar l’espai i el temps que correspon als regidors i/o grups polÝtics, fomentar nous programes i valorar noves propostes de colĚlaboradors, etc... Les seves funcions i atribucions queden regulades al  Reglament d’organitzaciˇ i funcionament de l’Emissora Municipal de RÓdio publicat al BOPB el dia 3 de juliol del 2017.

Aquest ˛rgan estÓ format pel director de l’emissora i set membres mÚs, distribu´ts de la segŘent manera:

  • Un mÓxim de 3 representants nomenats per les entitats locals que mostrin interŔs a formar-ne part. 
  • Un mÓxim de 4 professionals de la Comunicaciˇ, Periodisme, llengua, Cultura, Territori, etc...

Les tres primeres persones seran escollides per sorteig entre totes les propostes rebudes. I les darreres quatre s’escolliran per mŔrits inclosos al seu currÝculum professional, que seran analitzats pel Consell Directiu.  Per tant, les entitats o professionals interessats en formar-ne part podeu enviar la vostra candidatura a travÚs del formulari disponible a la web municipal. El termini acaba el dia 15 de setembre de 2017.