Notícies
Publicat el 14 de juliol de 2017
Molta participació al 'Primer sopar intercultural d'estiu de cuina marroquina'

Cuina marroquinaEl passat dimecres 12 de juliol  a les 21h. va tenir lloc a la Plaça de l’Església el 'Primer sopar intercultural d’estiu de cuina marroquina', una oportunitat d’acostament a la cultura Marroquina a través de la seva gastronomia. Hi va haver molta participació, 110 persones van omplir la plaça de l’església compartint taula i gaudint de la iniciativa de la ma del grup de dones d’origen Marroquí promotores de l’esdeveniment. El suculent cous cous de pollastre amb verdures i les llamineres postres com el briwat, pastes triangulars de mel i ametlles, no van deixar indiferents als comensals que ja preguntaven engrescats quan tindria lloc la segona edició.

Entre les opinions dels voluntaris implicats en la preparació de l’àpat, persones que havien participat prèviament a algun dels tallers del cicle “Receptes de Vida”, promoguts des de la Taula de Convivència, destaca com a tret diferencial l’oportunitat d’haver format part del procés d’elaboració del sopar conjuntament amb la Fatima, l’Aicha, la Hafsa, la Khadija, l’Arabia, la Hayat, l’Amina, la Zhora... Aquest fet va propiciar un clima càlid des de bon començament. Compartir aquesta estona els va portar a fer noves coneixences descobrint complicitats entre els membres que conformaven el grup.

La previsió des de la Regidoria de Benestar Social és que aquest I Sopar Intercultural de cuina Marroquina esdevingui el tret de sortida de futures edicions a fi de seguir generant noves sinèrgies a través d’espais d’intercanvi i coneixement mutu que condueixin a la millora de la cohesió social del nostre municipi.

Cuina marroquina Cuina marroquina Cuina marroquina Cuina marroquina

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^