Notícies
Publicat el 19 de juliol de 2017
12 dies per a presentar propostes del Pressupost Participatiu 2018
El pressupost participatiu contempla una dotació de 175.000€ per a inversions i serveis que escullin els veïns i veïnes d'Arenys de Munt

Participació CiutadanaEncara resten 12 dies, fins al 31 de juliol, per a que els veïns i veïnes d'Arenys de Munt puguin presentar les seves propostes al procés participatiu del pressupost municipal 2018. L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal és donar veu i vot a tots i totes els arenyencs i arenyenques en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals. Enguany es podran fer les propostes també mitjançant l'aplicació mòbil Munni a més a més del formulari del web municipal i el sistema de butlletes en paper que es poden trobar a equipaments municipals -OAV, Benestar Social i Policia Municipal. Per al pressupost participatiu del 2018 hi destinarem un import total de 150.000€ per a projectes de inversions i 25.000€ per a propostes de serveis. 

Cada veí podrà proposar fins a 5 actuacions relacionades amb inversions o serveis que cregui necessaris per a la nostra vila. Cada actuació en inversions no pot superar els 25.000€ (projectes de poble) i 20.000€ (projectes territorials), i 5.000 € per cada actuació de serveis. Aquestes han ser der de competència municipal, d'interès públic i no estar incloses en el PAM -Pla d'Actuació Municipal-.

La participació popular del pressupost contempla una dotació de 175.000€ per a inversions i serveis, que seran de lliure disposició per a les prioritats que, de manera democràtica, proposaran i escolliran els vilatans/es d'Arenys de Munt. Les propostes es poden dipositar a les bústies participatives de l'ajuntament i equipaments municipals, aplicació mòbil Munni, així com en el formulari del web, i seran validades i quantificades per a la seva exposició i posterior votació dins el procés de participació popular.

3 maneres de participar en el pressupost 2018

formulari web                  aplicació mòbil                     butlleta PDF


Bases del Pressupost Participatiu 2018

Bases del Pressupost Participatiu 2018

Fitxer: BASES_DEL_PROCA_S_PARTICIPATIU_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 832,91 kB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^