Agenda
Dimecres, 20 de setembre de 2017
6 h tarda
Taller de Cuina del Pakistan

Taller de Cuina del Pakistan 1El passat dimecres 19 de juliol de 2017 va tenir lloc el Taller de Cuina Colombiana a l’espai del Mercat Municipal. La Sheila va ser l’amfitriona encarregada de conduir els participants per la cultura culinària colombiana mitjançant una composició d’olors, de colors i gustos característics de la seva zona d’origen.

La programació d’aquest cicle de tallers, anomenat “Receptes de Vida” i promogut des de la Taula de Convivència d’Arenys de Munt amb l’objectiu de generar espais de trobada que promoguin la millora de la cohesió social, tindrà una parada durant el mes d’agost.

Taller de Cuina del Pakistan 2Fins ara, el recorregut gastronòmic i cultural ha passat per Argentina, Senegal, Itàlia, Marroc, Xina, Japó, Nepal i Colòmbia. Tots els tallers han estat un èxit d’assistència. Les persones que han participat destaquen com a denominador comú l’experiència d’apropament personal vers altres cultures, històries de vida, sensibilitats, etc., elements que no els han deixat indiferents i han contribuït a generar una ampliació de mires vers altres realitats existents en un entorn proper.

L’activitat es reprendrà el mes de setembre amb un viatge per la cuina del Pakistan, que tindrà lloc el dimecres 20 de setembre de 18 a 21 h al Mercat Municipal d’Arenys de Munt. Ja estan obertes les inscripcions.

És una activitat gratuïta, les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

Paral·lelament, es busquen persones originàries del Pakistan que visquin a Arenys de Munt per col·laborar en aquest taller.

Per informació i inscripcions, us podeu adreçar a l'edifici Cotxeria, carrer Sant Pau 1, o bé trucar al telèfon 93 793 77 10 en horari de 9 a 14 h.

Lloc: Mercat Municipal
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Suggerir un acte

Fes-nos saber el que organitzes

Si voleu donar a conèixer alguna activitat no present a l'agenda podeu emplenar aquest formulari.

^