Notícies
Publicat el 26 de juliol de 2017
El president delegat de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona visita l'Ajuntament i el Centre Moral

Visita delegat de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació 1El vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona i president delegat de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports, Sr. Martí Pujol i Casals, i el coordinador de la mateixa àrea, Sr. Josep Gonzàlez Cambray, han estat rebuts a l’Ajuntament per l’alcalde, la regidora de Cultura i altres membres del consistori, també acompanyats per membres de la Junta del Centre Moral. El motiu de la visita que han realitzat a la nostra vila el dimarts 25 de juliol ha estat per treballar diversos aspectes en l’àmbit d’equipaments i cultura.

Visita delegat de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació 2A l’acte de recepció a la casa consistorial, el vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona ha  escrit en el Llibre d’Honor: “...el dia que visitarem el Centre Moral d’Arenys de Munt, que ja ha  passat a la història per la seva col·laboració amb la primera consulta per l’autodeterminació del nostre poble. Visca Catalunya!”. Seguidament ha tingut lloc la visita a l’edifici del Centre Moral per tal de conèixer de primera mà les instal·lacions i el projecte de reforma que estan impulsant la Junta i la comissió creada a aquest efecte.

Aquesta visita s’emmarca en el context de col·laboració entre el Centre Moral i l’Ajuntament per tal d’avançar en l’adequació de les instal·lacions que utilitza aquesta emblemàtica entitat d’Arenys de Munt i que actualment són propietat del Bisbat de Girona.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^