NotÝcies
Publicat el 26 de juliol de 2017
El president delegat de l'└rea de Cultura, Educaciˇ i Esports de la Diputaciˇ de Barcelona visita l'Ajuntament i el Centre Moral

Visita delegat de l'└rea de Cultura, Educaciˇ i Esports de la Diputaciˇ 1El vicepresident tercer de la Diputaciˇ de Barcelona i president delegat de l'└rea de Cultura, Educaciˇ i Esports, Sr. MartÝ Pujol i Casals, i el coordinador de la mateixa Órea, Sr. Josep GonzÓlez Cambray, han estat rebuts a l’Ajuntament per l’alcalde, la regidora de Cultura i altres membres del consistori, tambÚ acompanyats per membres de la Junta del Centre Moral. El motiu de la visita que han realitzat a la nostra vila el dimarts 25 de juliol ha estat per treballar diversos aspectes en l’Ómbit d’equipaments i cultura.

Visita delegat de l'└rea de Cultura, Educaciˇ i Esports de la Diputaciˇ 2A l’acte de recepciˇ a la casa consistorial, el vicepresident tercer de la Diputaciˇ de Barcelona ha  escrit en el Llibre d’Honor: “...el dia que visitarem el Centre Moral d’Arenys de Munt, que ja ha  passat a la hist˛ria per la seva colĚlaboraciˇ amb la primera consulta per l’autodeterminaciˇ del nostre poble. Visca Catalunya!”. Seguidament ha tingut lloc la visita a l’edifici del Centre Moral per tal de conŔixer de primera mÓ les instalĚlacions i el projecte de reforma que estan impulsant la Junta i la comissiˇ creada a aquest efecte.

Aquesta visita s’emmarca en el context de colĚlaboraciˇ entre el Centre Moral i l’Ajuntament per tal d’avanšar en l’adequaciˇ de les instalĚlacions que utilitza aquesta emblemÓtica entitat d’Arenys de Munt i que actualment sˇn propietat del Bisbat de Girona.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^