Notícies
Publicat l'1 d'agost de 2017
Aquest dijous finalitza el termini per sol·licitar ajuts per al comerç local i presentar projectes del concurs d'emprenedoria

Arenys de Munt emprènDijous finalitza el termini perquè els comerços locals puguin sol·licitar ajuts per a actuacions de millora i rehabilitació dels seus locals comercials. Per a fer la sol·licitud només cal presentar una valoració aproximada de la despesa prevista. Per al concurs d'emprenedoria encara s’hi poden presentar els emprenedors locals que elaborin un projecte empresarial que s’iniciï en el municipi durant l’any 2017.

L’import màxim individual de les subvencions a comerç s’estableix en 1.000 euros i fins a un 50% del cost del projecte, mentre que pel concurs d'emprenedoria està previst tres premis per als millors projectes de 3.750 euros, 2.250 euros i 1.500 euros. 

Els comerços i emprenedors que hi estiguin interessats i/o requerexin d'assesorament per a fer les sol·licitud o per a presentar projectes, es poden adreçar a les oficines de Promoció Econòmica, C/ Sant Pau, de 9h a 14h, 937937710.

 


ARENYS DE MUNT EMPRÈN

3r Concurs d'emprenedoriaSubvencions per a la contractacióSubvencions per a la modernització del comerç local
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^