Notícies
Publicat el 8 d'agost de 2017
Acte de reconeixement a les dones responsables de l'elaboració del I Sopar Intercultural d'Estiu de Cuina Marroquina

Reconeixement sopar cuina marroquinaEl passat dijous 27 de juliol de 2017 es van rebre a l’Ajuntament d’Arenys de Munt les dones d’origen marroquí que van cuinar al I Sopar Intercultural d’Estiu de Cuina Marroquina, amb el suport del grup del voluntariat que havia participat prèviament en algun dels tallers del cicle Receptes de Vida, promoguts des de la Taula de Convivència del municipi.

Durant aquesta trobada, se’ls va reconèixer la tasca feta i el seu afany cooperatiu. Seguidament es va procedir a fer la valoració de l’acte; ambdues parts coincidien a destacar l’elevat grau de satisfacció, tant pel que fa a l’organització com a la bona acollida per part les persones que hi van participar. Com a gest simbòlic d’agraïment, se’ls va fer entrega d’una planta aromàtica i una fotografia del sopar celebrat.

La recepció va anar a càrrec de la regidora de Benestar Social, Àngels Castillo, que va obrir la porta al plantejament de futures col·laboracions amb persones nouvingudes d’origen marroquí amb l’objectiu de seguir propiciant espais d’apropament i coneixement mutu que repercuteixin en la millora de la cohesió social entre el veïnat d'Arenys de Munt, iniciativa que va ser molt ben acollida.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^