Notícies
Publicat l'11 d'agost de 2017
Nou clavegueram per a l'Escola Sant Martí, fibra a Can Borrell i noves càmeres de videovigilància

Càmeres de videovigilànciaDurant aquest mes l’Ajuntament ha dut a terme diverses accions a l’espai públic: ha instal·lat fibra òptica a la masia de Can Borrell, ha substituït el clavegueram de l’Escola Sant Martí i ha col·locat noves càmeres de videovigilància a diversos llocs del poble.

La instal·lació de la fibra òptica servirà per a les noves videoactes (gravacions en vídeo) que es fan als plens; també se’n beneficiaran les entitats que fan servir Can Borrell, i en un futur permetrà fer vídeos en directe.

Nou clavegueram Escola Sant Martí 1Per altra banda, la reforma del clavegueram de l’Escola Sant Martí era una inversió que estava prevista des de feia temps i que servirà per evitar problemes en el futur.

Nou clavegueram Escola Sant Martí 2Per últim, s’han instal·lat videocàmeres de vigilància a l’Ajuntament i al pàrquing Bellsolell, i es preveu instal·lar-ne més en altres indrets del poble que acostumen a patir bretolades, com ara la piscina. Malgrat que cal fer pedagogia per evitar aquestes accions incíviques, a curt termini les videocàmeres i les multes són una bona mesura per evitar-les.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^