Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat l'11 d'agost de 2017

CÓmeres de videovigilÓnciaDurant aquest mes l’Ajuntament ha dut a terme diverses accions a l’espai p˙blic: ha instalĚlat fibra ˛ptica a la masia de Can Borrell, ha substitu´t el clavegueram de l’Escola Sant MartÝ i ha colĚlocat noves cÓmeres de videovigilÓncia a diversos llocs del poble.

La instalĚlaciˇ de la fibra ˛ptica servirÓ per a les noves videoactes (gravacions en vÝdeo) que es fan als plens; tambÚ se’n beneficiaran les entitats que fan servir Can Borrell, i en un futur permetrÓ fer vÝdeos en directe.

Nou clavegueram Escola Sant MartÝ 1Per altra banda, la reforma del clavegueram de l’Escola Sant MartÝ era una inversiˇ que estava prevista des de feia temps i que servirÓ per evitar problemes en el futur.

Nou clavegueram Escola Sant MartÝ 2Per ˙ltim, s’han instalĚlat videocÓmeres de vigilÓncia a l’Ajuntament i al pÓrquing Bellsolell, i es preveu instalĚlar-ne mÚs en altres indrets del poble que acostumen a patir bretolades, com ara la piscina. Malgrat que cal fer pedagogia per evitar aquestes accions incÝviques, a curt termini les videocÓmeres i les multes sˇn una bona mesura per evitar-les.