Notícies
Publicat el 17 d'agost de 2017
Acte de lliurament de premis de la 29a Mostra Literària

Acte de lliurament de premis de la 29a Mostra LiteràriaEl diumenge 18 de juny va tenir lloc l’entrega dels premis de la 29a Mostra Literària d'Arenys de Munt, en la que hi va haver molta assistència de públic, i també força participació a la majoria de categories. Enguany s’hi han presentat 152 treballs de prosa, 88 treballs de poesia i 9 treballs de microrelats, grup extraordinari que es va crear a l’edició de la Mostra de l’any passat per premiar treballs especialment breus (140 caràcters). També es va crear la categoria de relats breus per discapacitats intel·lectuals, a la qual no s’ha presentat cap treball.

A la categoria de prosa, de 6 a 8 anys, va guanyar Josep Juncà amb El cofre del tresor pirata. I de 9 a 11 anys la guanyadora va ser Gabriela Manrique amb No és tan fàcil.

De 12 a 14 anys qui va guanyar va ser Joan Maria Dotras amb l’obra Llibertat. I de 15 a 18 anys Albert Soler va alçar-se amb el primer premi per Records absents. A la categoria E, de 19 a 26 anys, no es va presentar cap treball. I de 26 en endavant va guanyar Fina Joseph per l’obra En nits de lluna plena.

En poesia de 6 a 8 anys va guanyar Rut Soler amb La rosa. I Llorenç Vila amb El poema va guanyar la categoria poètica de 9 a 11 anys.

Jana Màrtir va escriure No sempre, el poema guanyador de la categoria de 12 a 14 anys. I de 15 a 18 anys no hi va haver treballs. De 19 a 26 anys, en poesia, sí que es va donar un segon premi i prou, a Tanit Casado, per Mariner, pirata i amor. En més de 26 anys va guanyar Joan Gimeno pel poema D’allò que se’n diu viure.

La categoria de microrelats la va guanyar Maria Peña, amb Què reflexo? I com que no hi havia treballs presentats a relats per discapacitats intel·lectuals, es va donar un segon premi de microrelats.

Podeu veure l'àlbum de fotos de l'acte de lliurament de premis de la 29a Mostra Literària en aquest enllaç.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^