NotÝcies
Publicat el 17 d'agost de 2017
Acte de lliurament de premis de la 29a Mostra LiterÓria

Acte de lliurament de premis de la 29a Mostra LiterÓriaEl diumenge 18 de juny va tenir lloc l’entrega dels premis de la 29a Mostra LiterÓria d'Arenys de Munt, en la que hi va haver molta assistŔncia de p˙blic, i tambÚ forša participaciˇ a la majoria de categories. Enguany s’hi han presentat 152 treballs de prosa, 88 treballs de poesia i 9 treballs de microrelats, grup extraordinari que es va crear a l’ediciˇ de la Mostra de l’any passat per premiar treballs especialment breus (140 carÓcters). TambÚ es va crear la categoria de relats breus per discapacitats intelĚlectuals, a la qual no s’ha presentat cap treball.

A la categoria de prosa, de 6 a 8 anys, va guanyar Josep JuncÓ amb El cofre del tresor pirata. I de 9 a 11 anys la guanyadora va ser Gabriela Manrique amb No Ús tan fÓcil.

De 12 a 14 anys qui va guanyar va ser Joan Maria Dotras amb l’obra Llibertat. I de 15 a 18 anys Albert Soler va alšar-se amb el primer premi per Records absents. A la categoria E, de 19 a 26 anys, no es va presentar cap treball. I de 26 en endavant va guanyar Fina Joseph per l’obra En nits de lluna plena.

En poesia de 6 a 8 anys va guanyar Rut Soler amb La rosa. I Llorenš Vila amb El poema va guanyar la categoria poŔtica de 9 a 11 anys.

Jana MÓrtir va escriure No sempre, el poema guanyador de la categoria de 12 a 14 anys. I de 15 a 18 anys no hi va haver treballs. De 19 a 26 anys, en poesia, sÝ que es va donar un segon premi i prou, a Tanit Casado, per Mariner, pirata i amor. En mÚs de 26 anys va guanyar Joan Gimeno pel poema D’all˛ que se’n diu viure.

La categoria de microrelats la va guanyar Maria Pe˝a, amb QuŔ reflexo? I com que no hi havia treballs presentats a relats per discapacitats intelĚlectuals, es va donar un segon premi de microrelats.

Podeu veure l'Ólbum de fotos de l'acte de lliurament de premis de la 29a Mostra LiterÓria en aquest enllaš.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^