Notícies
Publicat el 17 d'agost de 2017
Celebració del 25è aniversari de l'Aula Cultural i homenatge a Enric Camón

Celebració del 25è aniversari de l'AFA 1El mes de maig d’enguany va tenir lloc el 25è aniversari de l’Aula Cultural d’Arenys de Munt. La regidoria d’Ensenyament, juntament amb el professorat de l’Aula d’Adults, va organitzar un homenatge a qui fou el regidor de Cultura i impulsor de l’Aula Cultural, el professor i llatinista Enric Camón.

Celebració del 25è aniversari de l'AFA 2La sala gran de la Masia de Can Borrell es va omplir de gom a gom; veïns, familiars i alumnes i professors actuals i antics de l’Aula van voler assistir a l’homenatge. Josep-Lluís Rodríguez, director de l’Aula de Formació d’Adults, va ser l’encarregat de presentar l’acte, on es van poder escoltar diferents persones vinculades a Enric Camón: Eladio Treviño, com a company a l’Institut Tres Turons; Josep M. Valls, exalcalde i company de consistori; i Maria Santanach, exalumna. La vetllada va estar amenitzada pel professor de violí Joan Torrentó, professor de l’Aula de Música d’Arenys de Munt.

Montserrat Luis, vídua de Camón, va rebre un obsequi i va ser l’encarregada de destapar una placa a la façana de l’Escola Sant Martí. Finalment, es va plantar al pati de l’escola una olivera en record de qui va ser el creador del que ara és l’AFA Enric Camón.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^