Notícies
Publicat el 30 d'agost de 2017
El termini per a presentar al·legacions al catàleg de camins finalitza el proper 2 de setembre

Catàleg de Camins Municipals d'Arenys de MuntEn el catàleg de camins aprovat inicialment en el Ple de passat 20 de juliol s’han inventariat un total de 36 camins del terme municipal d’Arenys de Munt. Aquest catàleg és el punt de partida que s’anirà millorant amb les incorporacions de nous camins i modificacions que es plantegin durant el període d’exposició pública, que finalitza el proper 2 de setembre.

Cadascuna de les al·legacions que es registrin serà analitzada i informada per l’Oficina Tècnica de Planificació i Actuació en Infraestructures de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els serveis tècnics municipals, per tal de continuar la tramitació de l’expedient del catàleg de camins d’Arenys de Munt.

En la primera versió del catàleg ja hi figuren 36 camins, amb una longitud total de la xarxa de 60,9 km, i és la primera vegada que l’Ajuntament d’Arenys de Munt disposa d’una eina per a la gestió dels camins del terme municipal. El Catàleg de Camins Municipals d’Arenys de Munt es pot consultar clicant aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^