Notícies
Publicat el 5 de setembre de 2017
Els treballadors públics davant la independència

Reunió IntersindicalLa Sala Municipal de l’Ajuntament d’Arenys de Munt acollirà el proper dijous a les 7 de la tarda una xerrada informativa sobre el paper dels servidors públics en el referèndum del proper 1 d’octubre i el marc legal que l’empara.  El delegat de la Intersindical-CSC, Marc Sallas, serà el ponent d’aquest acte, que es fa extensiu a totes les treballadores i treballadors públics del Maresme.

A les portes de la convocatòria del referèndum, l’oportunitat d’aquest acte informatiu és clara, perquè tothom qui desitgi podrà plantejar dubtes i consultes sobre les actuacions relacionades amb el referèndum com, per exemple, si un servidor públic pot incórrer en algun tipus de responsabilitat si obre la seu d’un col·legi electoral.

Els representants dels treballadors de l’Ajuntament i l’alcalde d’Arenys de Munt agraeixen a Intersindical-CSC que aquest acte informatiu s’hagi programat a Arenys de Munt en el marc de la seva campanya “Jo m’hi apunto! Referèndum, democràcia, república”.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^