Notícies
Publicat el 5 de setembre de 2017
Finalitza el projecte Brigada Jove 2017

Brigada Jove agost 2017 - 1El passat dijous 31 d’agost va tenir lloc l’acte de cloenda de la Brigada Jove 2017. Des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost, 16 joves d’entre 16 i 18 anys han participat al projecte, treballant colze a colze amb la Brigada Municipal.

Durant el mes de juliol, 8 joves van desenvolupar, entre d’altres, principalment tasques de pintura i preparació d’actes. Durant el torn de mes d’agost, on hi va haver els 8 joves restants, es van fer tasques més concretes, com l’actuació al camp de futbol, Can Jalpí i l'Escola Sobirans, d’entre d’altres.

Brigada Jove agost 2017 - 2Aquesta és la quarta edició de la Brigada Jove, un projecte que neix de les regidories de Joventut i Espai Públic, amb el principal objectiu de donar als joves habilitats i competències sociolaborals bàsiques, desenvolupant un treball comunitari i afavorint la cohesió social i la participació juvenil, mitjançant la implicació del jovent en la millora del poble.

El projecte també inclou formacions específiques; les noies i nois han participat en una formació sobre riscos laborals, a més de dedicar quatre hores a l’orientació laboral. A més, s’ha fet una tutorització per tal de saber quina és la situació acadèmica i laboral de cadascun, per si fos necessari oferir algun suport per part de l’Ajuntament.

Brigada Jove agost 2017 - 3Aquest projecte dona proximitat als joves a l’Ajuntament i al seu funcionament diari, i les noies i els nois aprenen a valorar la feina que hi ha per mantenir el poble net i endreçat; aquest pot ser un motiu perquè contribueixin a millorar-lo i cuidar-lo.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^