Notícies
Publicat el 8 de setembre de 2017
Treballadors públics del Maresme participen a Arenys de Munt en la xerrada amb la Intersindical sobre la participació en el referèndum

Trobada Itersindical a Arenys de MuntA la Sala Municipal de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, el mateix dia que el DOGC publicava la Llei 19/2017  de 6 de setembre del Referèndum d'Autodeterminació, s'ha celebrat una sessió informativa sobre les possibles conseqüències en l'àmbit penal de l'actuació dels funcionaris durant el procés cap a la independència, a la que ha assistit una vintena treballadores i treballadors públics dels ajuntaments d'Arenys de Munt, d'Arenys de Mar, Canet de Mar, Premià de Mar, Montgat, Sant Cebrià de Vallalta i altres.

En la trobada s'ha posat en comú aquells aspectes referents a la celebració del referèndum que podrien preocupar als servidors públics per a la seva seguretat jurídica. Marc Sallas, membre de l'àmbit de les administracions públiques de la Intersindical, ha explicat quins són el punts que podrien ser controvertits ens el cas que s'actuï el proper 1 d’octubre en l'exercici de la seva condició de funcionaris i personal públic en general. La xerrada ha posat de manifest la intenció per part de l'Estat Espanyol de "fer por", i per això s'han destacat tots els aspectes que garanteixen la seguretat de les actuacions, posant-se a disposició per atendre qualsevol dubte particular.

L'acte forma part de la campanya de la Intersindical- SCS i l'ANC  "Jo m'hi apunto", campanya que compta amb experts juristes i material de consulta i difusió per a donar informació clara al conjunt de treballadors i treballadores sobre les conseqüències de la independència. En aquest acte, l'alcalde d'Arenys de Munt, Joan Rabasseda, i la portaveu del grup municipal de la CUP, Maria Ballester, van subratllar la importància de tasca dels servidors públics, i el seu paper clau en els preparatius del referèndum de l'1 octubre i els esdeveniments que se succeeixin. L'alcalde d'Arenys de Munt, després de donar la benvinguda als representants d'altres ajuntaments del Maresme, va agrair especialment l'interès, la professionalitat i la col·laboració de les treballadores i treballadors de l'ajuntament d'Arenys de Munt.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^