Notícies
Publicat el 14 de setembre de 2017
El dijous 14 de setembre, últim dia de recollida extra de la fracció orgànica durant l'estiu

Calendari recollida porta a portaEl dijous 14 de setembre és l’últim dia que es fa la recollida extra de la fracció orgànica durant l’estiu. Com cada any, entre el 15 de juny i el 15 de setembre es passa a recollir selectivament els residus d’envasos i la brossa orgànica el dijous.

A partir del divendres 15 de setembre, torna el calendari de recollida d’escombraries habitual: dilluns, envasos; dimarts, orgànica; dimecres, paper i cartró; dijous, envasos; divendres, orgànica; dissabte, rebuig; i diumenge, orgànica.

Cal recordar que cal treure la bossa de la matèria orgànica lligada dins del cubell; que cal aixafar o plegar els envasos per reduir-ne el volum i aquests s’han de treure dins una bossa de plàstic; que la fracció restant és la part del residu que generem que no es pot reciclar; i que per a la recollida de trastos vells cal trucar al 900402033 perquè els passin a recollir a domicili. També és important recordar que el dissabte no es poden llençar residus reciclables com ara paper, envasos, vidre o matèria orgànica, que no es poden llençar les bosses d’escombraries a les papereres del carrer, i que les àrees d’emergència estan pensades per ser utilitzades de forma excepcional i només estan destinades als particulars.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^