Notícies
Publicat el 14 de setembre de 2017
Concurs de relats i microrelats per a l'erradicació de la violència de gènere

Cartell Concurs de relats i microrelats per a l'erradicació de la violència de gènereEl Concurs de relats i microrelats per a l'erradicació de la violència de gènere pretén donar veu a aquelles persones que ho desitgin, a aquells personatges que vulguin prendre vida, sempre des d’un punt de vista de superació. I amb aquestes històries, reals o inventades, pretenem que les persones puguin connectar amb els recursos de què disposen, amb aquell anhel d’esperança, amb algú amb qui crear empatia o acompanyar en la lluita.

Per superar la violència de gènere, un requisit que és imprescindible, i que es tindrà en consideració a l’hora de les valoracions dels treballs, és aquest esperit de superació, l’apoderament de les víctimes, mostrar aquella part que ajuda a sortir del pou: la lluita per sobreviure.

L’activitat està organitzada per Donaviva, conjuntament amb la Regidoria d’Igualtat de Gènere i amb la col·laboració de l’Institut Domènec Perramon.

Més informació:

- Categoria d’adults i adolescents (més informació als cartells informatius).

- Presentació de treballs: entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre del 2017 a  donaviva_arenysdemunt@hotmail.com.

- Trobareu les bases en aquest tríptic.

La lectura de les obres guanyadores tindrà lloc el dissabte 25 de novembre de 2017 a la Sala Municipal. Durant aquell mateix acte hi haurà la votació en directe de les obres guanyadores i el lliurament de premis.

Més informació per correu electrònic a: donaviva_arenysdemunt@hotmail.com i igenere@ademunt.cat.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^