Notícies
Publicat el 14 de setembre de 2017
Inauguració de la 5a Biennal de Fotografia ImatgArt

5a Biennal de Fotografia - 2El passat diumenge 10 de setembre va tenir lloc la inauguració de la 5a Biennal de Fotografia ImatgArt. Els fotògrafs convidats pel Grup Fotogràfic d’Arenys de Munt a la Biennal han estat artistes reconeguts i experts en fotografia.

5a Biennal de Fotografia - 1Josep Guiolà és un fotògraf autodidacta que investiga sobre diversos materials, recupera processos antics de fotografia i juga amb la llum solar.

Joan Picanyol va estudiar a l’escola GrisArt i es va iniciar en la fotografia en blanc i negre, tot i que ben aviat el va atreure la fotografia digital i experimentar amb les noves tecnologies.

5a Biennal de Fotografia - 3Guillem Torné és doctor en belles arts i professor de la facultat de belles arts de la Universitat de Barcelona. Les seves fotografies mostren el caràcter esfèric de l’espai i ens embolcallen.

Durant la inauguració, els fotògrafs van explicar-nos la seva obra exposada i es van poder comprovar tres maneres ben diferents d’interpretar la fotografia.

5a Biennal de Fotografia - 4

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^