Notícies
Publicat el 18 de setembre de 2017
Inici de curs a l'Aula de Música AdM i nous projectes en marxa

Logo Aula de MúsicaAmb l’inici del curs escolar, l’Aula de Música AdM també comença les classes el proper 12 de setembre. L’oferta musical que proposa és molt àmplia i cada vegada hi ha més projectes engrescadors per poder estudiar i gaudir de la música.

Enguany iniciem el projecte Música en Família, que té per objectiu oferir educació musical a nadons de 0 a 3 anys acompanyants d’un adult. La immersió musical afavoreix, a més, la relació afectiva entre l’infant i l’adult. Aquestes classes tindran lloc a l’Escola Bressol La Petjada.

El projecte Banda de Festa Major pretén crear un combo de joves músics que treballin la música amb la finalitat d’oferir-la durant la Festa Major del Remei, atès que aquests darrers anys hi han actuat fent de teloners a la Nit Jove.

La darrera novetat és a les Big Bands. A partir d’aquest curs, el professor de trompeta i responsable de les Big Bands, Josep Juan, impartirà més hores de classe a l’Aula de Música per poder atendre els nombrosos alumnes que hi ha. Les Big Bands han canviat de nom i a partir d’aquest curs passaran a dir-se Nins Jazz Band, Jazz Band Canalla i Munt Jazz Band.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^