Notícies
Publicat el 18 de setembre de 2017
Eines per a la prevenció de les violències masclistes amb joves en l'àmbit local

Prevenció de violències masclistes amb jovesL'Ajuntament d'Arenys de Munt ha estat participant en un procés de treball conjunt amb professionals de la comarca del Maresme, per a la prevenció de les violències masclistes entre la població jove, des de l'any 2016. Aquesta experiència ha estat possible gràcies a la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Maresme, amb la col·laboració de l'Associació Candela.

Enguany, fruit d'aquest procés de treball compartit, s'ha editat un material que consta de diverses accions preventives, creades pel grup de professionals que hi han participat. El document està pensat perquè altres professionals que treballen amb adolescents i joves puguin dinamitzar tallers.

Arenys de Munt, amb la participació de la tècnica d’Igualtat de Gènere, ha col·laborat en la realització d’aquesta guia de prevenció a partir de la pròpia experiència i amb l’objectiu d’aprendre, compartir i posar el nostre gra de sorra en un àmbit de llarg recorregut.

Podeu consultar el document Eines per a la prevenció de les violències masclistes amb joves en l'àmbit local.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^