Notícies
Publicat el 18 de setembre de 2017
Ampliat el termini d'al·legacions al Catàleg de Camins d'Arenys de Munt fins el 28 de setembre

Catàleg de camins BOPBEl passat 13 de setembre es va publicar al BOPB l'edicte amb l'acord del govern municipal per ampliar 15 dies el termini per a presentar al·legacions al Catàleg de Camins d'Arenys de Munt. El termini inicial per a presentar al·legacions va finalitzar el dia 2 de setembre i el grup municipal de la CUP va demanar formalment una ampliació de termini per tal de facilitar noves peticions d'incorporació de camins que no estan recollits en el document inicial.

En la resolució d'al·legacions també s'aclarirà el concepte de camí, perquè el treball dut a terme per l’Oficina Tècnica de Planificació i Actuació en Infraestructures de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els serveis tècnics municipals, no defineix les característiques que ha de tenir un camí per a formar part d'aquest catàleg, i en les al·legacions presentades hi ha peticions d'incorporació també de senders i corriols.

El Catàleg de Camins es va aprovar inicialment en el Ple de 20 de juliol i va inventariar 36 camins del terme municipal. Aquest catàleg es pot consultar íntegrament clicant aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^