Notícies
Publicat el 20 de setembre de 2017
En marxa el sistema de videoactes per als Plens municipals

VideoactesAl web de l’Ajuntament d’Arenys de Munt ja es poden consultar les actes de les sessions plenàries enregistrades en vídeo. El sistema de videoactes implantat té la mateixa validesa legal que les tradicionals actes en paper i permet optimitzar els recursos municipals destinats a la transcripció dels acords presos en els Plens. La primera videoacta enregistrada correspon al Ple ordinari del passat 20 de juliol, i es pot consultar clicant aquí.

Per al Ple ordinari de setembre, del proper dijous, els expedients del Ple també són consultables per tots els regidors i regidores a través de la mateixa eina informàtica implementada al consistori. Les actes, un cop aprovades, s’aniran incorporant a la secció de Plens del web municipal.

Amb la posada en marxa del sistema de videoactes, el govern municipal assoleix l’objectiu operatiu 42.13: “Implementar una sistemàtica de videoactes per a l'optimització de recursos i transparència dels debats en el Ple municipal”, emmarcat en els objectius per millorar l’organització del sector públic local.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^