Notícies
Publicat el 22 de setembre de 2017
Mentre hi hagi detinguts per treballar pel referèndum, l'Ajuntament d'Arenys de Munt no celebrarà Plens. L'alcalde, citat a declarar per presumpte delicte de desobediència

El Ple ordinari de setembre, programat per al dijous dia 21 va ser cancel·lat arran els fets excepcionals que van succeir el dimecres, amb l’agressió antidemocràtica a què va ser sotmès el Govern de la Generalitat. El mateix dimecres, nombrosos veïns i veïnes d’Arenys de Munt es van concentrar davant la casa consistorial a les 2 del migdia en defensa de les institucions i, a la tarda, l’alcalde, regidors i regidores, i molts arenyencs van ser a les manifestacions de Barcelona en suport al Govern de la Generalitat.

En aquest context, a l’hora del Ple ordinari de setembre van ser convocats a la casa consistorial tots els regidors i regidores de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, amb l’objectiu d’analitzar la situació política i acordar les actuacions a emprendre. En aquesta reunió, el govern municipal i els regidors del PDeCAT, la regidora de la CUP, i el regidors i la regidora no adscrits van acordar no celebrar cap consell, comissió, junta o ple mentre hi hagi persones detingudes en relació a la celebració del referèndum del proper 1 d’octubre, i no convocar el proper Ple fins passada la data del referèndum.

Per altra banda, l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, anirà a declarar davant la Fiscalia de Mataró el proper dilluns 25 de setembre, a les 12 del migdia, on ha estat citat en qualitat d’investigat per un presumpte delicte de desobediència pel fet d’haver signat el Decret 210/2017, en el que manifesta el suport a la Llei del Referèndum per l’autodeterminació de Catalunya aprovada pel Parlament de Catalunya, i es compromet, entre altres coses, a cedir locals electorals.

Concentració del dimecres 20 de setembre a les 2 del migdia
Concentració del dimecres 20 de setembre a les 2 del migdia

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^