Notícies
Publicat el 25 de setembre de 2017
Celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer 2017

Celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer 2017 - 1El passat dimecres 20 de setembre es va celebrar el Dia Mundial de l’Alzheimer 2017 i, per commemorar aquest esdeveniment, a la Residència Sant Martí va tenir lloc el Cafè de l’Alzheimer, un berenar/xocolatada col·loqui.

Smilingdog, un col·lectiu de professionals que ofereixen serveis d’intervenció i acompanyament de teràpia amb gossos, van fer una xerrada sobre les tasques que porten a terme i van fer una demostració de com treballen. Les gosses Dana i Mia, a través d’exercicis lúdics i terapèutics, van aconseguir estimular el grup de manera cognitiva i emocional.

Celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer 2017 - 2L’OMS va instituir aquesta jornada el 1994 a instàncies de l’organització que agrupa internacionalment totes les associacions de familiars de malalts d’Alzheimer, ADI (Alzheimer Disease International).

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha preparat aquestes activitats, amb la col·laboració de les residències Sant Martí i Verge del Remei, amb l’objectiu de sensibilitzar tothom sobre aquesta epidèmia del segle XX i les seves conseqüències sociosanitàries.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^