Notícies
Publicat el 27 de setembre de 2017
Obertes les inscripcions al taller de cuina de Guinea

Viatge per la cultura i la gastronomia del Pakistan - 1El passat dimecres 20 de setembre es van reprendre els tallers del cicle “Receptes de Vida” després de la pausa del període estival. El tret de sortida va tenir lloc a través d’un viatge per la cultura i la gastronomia del Pakistan de la mà de Mohamad Bashir i Naser Humayun, dos veïns d’Arenys de Munt d’origen pakistanès.

Viatge per la cultura i la gastronomia del Pakistan - 2Al llarg de l’estona compartida, mentre cuinaven conjuntament el briani d’arròs i la pokora, es respirava un clima proper i familiar, que va portar a generar noves complicitats entre les persones que hi van participar. A la part final, en el moment de degustar els plats elaborats, acompanyats pel xapati (pa típic del país), els compatriotes pakistanesos van sorprendre el grup amb el kagarhalva, un postre llaminer fet a base de pastanaga, llet, sucre i mantega.

Aquest cicle de tallers sorgeix de la Taula de Convivència d’Arenys de Munt, amb l’objectiu de crear espais d’intercanvi i coneixement mutu que portin a una millora de la convivència.

Ja estan obertes les inscripcions al taller de cuina de Guinea, que tindrà lloc el proper dimecres 4 d’octubre a les 6 de la tarda a l’espai del mercat municipal.

El taller és una activitat gratuïta, les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

Per informació i inscripcions, us podeu adreçar a l'edifici Cotxeria, carrer Sant Pau 1, o bé trucar al telèfon 93 793 77 10 en horari de 9 del matí a 2 del migdia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^