NotÝcies
Publicat el 28 de setembre de 2017
Consells al ve´nat afectat per incidŔncies en els serveis de telefonia m˛bil 2G i 4G de diferents operadores

En les darreres 24 hores s’han detectat incidŔncies de diferents operadors a Arenys de Munt en relaciˇ als serveis de telefonia m˛bil; aquestes estan produ´des per la caiguda dels serveis 2G i 4G. Es recomana al ve´nat afectat que es posi en contacte amb el servei de d’atenciˇ al client de les seves companyies operadores per resoldre les incidŔncies. Mentre les operadores no recuperin els serveis 2G i 4G, els problemes de cobertura es poden resoldre amb ajustaments dels parÓmetres dels aparells en mode de xarxa 3G.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polÝtics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Uniˇ Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestiˇ a l'Oficina d┤Atenciˇ de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^