Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 9 d'octubre de 2017

Taller de cuina de GuineaL’objectiu del cicle de tallers “Receptes de Vida”, impulsats des de la Taula de Convivència d'Arenys de Munt, és generar espais d’interacció entre el veïnat a fi de millorar la convivència. Després del taller de cuina del Pakistan i el de Guinea, ara li toca el torn al taller de cuina d’Andalusia, que es farà el dimecres 18 d’octubre de 6 de la tarda a 9 del vespre al Mercat Municipal d’Arenys de Munt.

Al taller de cuina de Guinea, que va tenir lloc el passat dimecres 4 d’octubre, el cuiner, en Solyman, a part de compartir els seus dots culinaris, va destacar pel seu caràcter optimista i alegre, així com per la seva capacitat de resiliència davant l’adversitat. Mentre elaboraven conjuntament el mafe de vedella i unes postres de nom peculiar, “gat saic”, similars a una crep de plàtan, va compartir la seva trajectòria vital, marcada per les dificultats vençudes gràcies al seu afany de superació constant. L’ambient que es va generar entre els participants va resultar càlid i proper, marcat per la predisposició al coneixement mutu i carregat de bon humor.

El taller de cuina d'andalusia és una activitat gratuïta; les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Paral·lelament, es busquen persones d’origen andalús que visquin a Arenys de Munt per col·laborar en aquest taller. Per a informació i inscripcions, us podeu adreçar a l'edifici Cotxeria (carrer Sant Pau, 1) o bé trucar al telèfon 93 793 77 10 en horari de 9 del matí a 2 del migdia