Notícies
Publicat l'11 d'octubre de 2017
Demà, 12 d'octubre, es reuneix el govern municipal per tractar temes prioritaris d'Arenys de Munt. A 2/4 d'11, tots els regidors i regidores del consistori també estan convocats a una reunió de treball

2017-10-11 Govern MunicipalEl context polític en l’àmbit nacional està marcant l’agenda en molts àmbits, i a nivell local també va ser la causa de la suspensió del Ple ordinari de setembre, que havia estat programat per a la setmana en què la guàrdia civil va ocupar diferents departaments de la Generalitat de Catalunya i va detenir alts càrrecs i servidors públics del govern de Puigdemont. La situació política de Catalunya, Espanya i Europa continua instal·lada en la incertesa, però el dia a dia no s’atura i el govern municipal es reunirà demà, 12 d’octubre, per treballar diversos temes prioritaris per a la vila d’Arenys de Munt, entre els quals hi ha la data d’inici de les obres d’urbanització superficial de la Riera.

En el Ple extraordinari del 9 d’octubre es van resoldre el recursos i es van aprovar definitivament les contribucions especials per a l’execució de l’obra de la Riera, des del rial Bellsolell fins abans del pont. Amb aquesta aprovació, que va comptar amb els vots a favor del govern municipal, l’abstenció de PDeCAT i CUP, i el vot en contra del PP i els regidors J.M. Ximenis i E. Sánchez, s’ha completat el procediment que ha de permetre l’inici de les obres. Properament s’informarà a tots els veïns de la data d’inici de les obres, de les qüestions de mobilitat, i de les mesures adoptades per minimitzar l’impacte de les obres d’urbanització superficial en tots els àmbits que es veuran afectats. Aquests temes seran tractats pel govern municipal en la reunió de demà, en la que també es parlarà dels actes programats pel cap de setmana entre altres coses.

Per altra banda, demà a 2/4 d’onze l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, també ha convocat tots els regidors i regidores del consistori a una reunió per analitzar la situació política actual i el seu impacte en la gestió municipal, per valorar els resultats a Arenys de Munt del referèndum del passat 1 d’octubre, per parlar de la retirada de les pancartes i propaganda electoral sobre el referèndum, i també sobre els actes previstos per al proper 15 d’octubre, en el que l’Ajuntament organitza l’homenatge al president Lluís Companys en la data del seu afusellament.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^