Notícies
Publicat l'11 d'octubre de 2017
Nou escut de l'Ajuntament d'Arenys de Munt

Escut Ajuntament d'Arenys de MuntEl passat 8 de juny el Ple de l’Ajuntament d’Arenys de Munt va aprovar el nou escut municipal. Dissenyat per l’empresa de disseny Digit Gràfics d’Arenys de Munt, amb l’assessorament del prestigiós heraldista Armand de Fluvià, el nou escut s’adequa als requisits de l’heràldica catalana, a diferència de l’anterior. Conté el dibuix dels Tres Turons, emblemàtics dins el paisatge arenyenc, i una alzina, l’arbre més abundant i significatiu dels boscos mediterranis com el nostre. Recordem que l’elecció d’aquest arbre va tenir lloc en el multireferèndum del passat 7 de maig (les altres dues opcions eren el plàtan i el cirerer).

Escut Ajuntament d'Arenys de Munt [artístic]La proposta de modificar l’escut ha rebut l’informe favorable de la Generalitat de Catalunya i l’Institut d’Estudis Catalans. Restem a l’espera que sigui publicat al Diari Oficial de la Generalitat.

A banda de la versió oficial (imatge de dalt), Digit Gràfics també ha fet un disseny més artístic de l’escut (imatge de baix).

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^