Notícies
Publicat el 13 d'octubre de 2017
Primera Jornada Networking empresarial d'Arenys de Munt

NetworkingEl proper dia 26 d’octubre, a 2/4 quarts de set de la tarda, a la Sala Municipal, es celebrarà una jornada de networking del sector empresarial d'Arenys de Munt amb l’objectiu de facilitar la coneixença, interacció i diàleg entre els empresaris assistents.

En el marc d’aquest acte està prevista la ponència “Beneficis de cooperar i fer xarxa entre les empreses d’un territori. Casos d’èxit”, a càrrec del Sr.Marc Bernadich, empresari i responsable d’emprenedoria i Innovació de la Fundació Universitària del Bages, i docent en diverses institucions.

També està prevista la participació de l’Associació d'Empresa i Coneixement d’Arenys de Munt -AECAM- i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Josep Sànchez.

Aquesta jornada està adreçada a les empreses domiciliades a Arenys de Munt amb la voluntat de generar complicitats i compartir experiències amb altres empreses locals. Per a participar en la jornada només cal inscriure’s emplenant el formulari del web munipal http://www.arenysdemunt.cat/document.php?id=13451

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
^