Notícies
Publicat el 20 d'octubre de 2017
Acte d'homenatge al president Companys

Acte d'homenatge al president Companys - 1En un context polític molt intens, en el que Catalunya està immersa en la recta final del procés d’autodeterminació, el diumenge 15 d’octubre unes 80 persones van aplegar-se per retre homenatge al president Companys, en el 77è aniversari del seu afusellament per les tropes franquistes.

A l’acte es van poder escoltar intervencions per part dels representants dels partits polítics ERC, PDeCAT, CUP, PSC i regidors no adscrits, a més de l’entitat sobiranista ANC i el MAPA.

Acte d'homenatge al president Companys - 2També es va poder gaudir de diferents interpretacions musicals dels alumnes de l’Aula de Música d’Arenys de Munt Ramsès Matas, Núria Herrero i David Herrero.

En acabar va tenir lloc l’ofrena floral al monument i els assistents a l’acte van homenatjar Lluís Companys amb clavells vermells, símbol de la resistència pacífica del poble català davant la forta repressió judicial i policial que està patint Catalunya.

Acte d'homenatge al president Companys - 3Seguidament es van encendre les salves, col·laboració d’ERC, i es va cloure l’acte amb el Cant dels Segadors.

Podeu veure el vídeo que n’ha fet Amuntv en aquest enllaç.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^