Notícies
Publicat el 31 d'octubre de 2017
Taller de cuina d'Arenys de Munt

Taller de cuina d'Arenys de MuntEl projecte Receptes de Vida, que té lloc a l’espai del Mercat Municipal, és una finestra oberta a l’intercanvi a diversos nivells: culinari, cultural i personal. La iniciativa es va gestar a l’espai de la Taula de Convivència d’Arenys de Munt amb l’afany de crear espais relacionals que promoguin el coneixement mutu entre el veïnat del poble per millorar la convivència i la cohesió social.

Des del mes d’abril que es va iniciar aquest cicle de tallers, el recorregut gastronòmic ha passat per Argentina, Senegal, Itàlia, Marroc, Xina, Japó, Nepal, Colòmbia, Pakistan, Guinea i Andalusia. Cadascuna d’aquestes experiències ha estat  guiada per persones originàries de les diverses procedències que han compartit amb els participants part dels seus trets identitaris i de la seva trajectòria vital, generant contextos de diàleg i apropament entre les persones que conformaven el grup.

Ara toca el torn a la cuina d’Arenys de Munt, on la Sra. Nuri Vilaró convidarà a cuinar alguna de les seves receptes amb tothom qui s’engresqui a apuntar-s’hi.

El taller de cuina d’Arenys de Munt tindrà lloc el dimecres 15 de novembre de 6 de la tarda a 9 del vespre al Mercat Municipal d’Arenys de Munt.

Ès una activitat gratuïta, les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

Per a informació i inscripcions, us podeu adreçar a l'edifici Cotxeria (carrer Sant Pau, 1) o bé trucar al telèfon 93 793 77 10 en horari de 9 del matí a 2 del migdia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^