NotÝcies
Publicat el 2 de novembre de 2017
Avui, reuniˇ informativa sobre les obres de la Riera oberta a tothom

2017-11-02 Reuniˇ RieraAvui, dijous 2 de novembre, a la Sala Municipal a les 7 de la tarda, se celebrarÓ la reuniˇ informativa sobre les obres d’urbanitzaciˇ superficial de la Riera que estan a punt de comenšar, reuniˇ a la que es va convocar per carta els ve´ns de la Riera el passat 26 d’octubre, i en la que es projectarÓ el reportatge d’AmunTV sobre la hist˛ria de les obres realitzades fins a l’actualitat. El reportatge d’AmunTV es projectarÓ deu minuts abans de les 7 de la tarda.

La tramitaciˇ del projecte d'urbanitzaciˇ superficial de la Riera, en el tram comprŔs entre el rial Bellsolell i fins abans del pont, va arribar a la fase final amb l'aprovaciˇ definitiva de les contribucions especials, que va fer el Ple de l’Ajuntament el 9 d'octubre de 2017. En la reuniˇ informativa d’avui es plantejarÓ la data d’inici de les obres, els terminis d’execuciˇ, com s’ha organitzat la mobilitat, la cÓrrega i descÓrrega per als comeršos i les possibilitats de minimitzar les molŔsties per a tothom. I properament es convocarÓ una reuniˇ especÝfica per a informar a botiguers i comerciants en un altre horari.

El govern municipal, els tŔcnics i el representant de l’empresa adjudicatÓria de les obres, Constructora Calaf SA, proporcionaran la informaciˇ i aclariran els dubtes que es puguin plantejar. En aquesta reuniˇ tambÚ es recolliran aportacions dels assistents, si escau, per si cal adaptar les propostes que es faran des del punt de vista tŔcnic.

El govern d’Arenys de Munt tambÚ va recordar a finals d’octubre als ve´ns i comeršos de la Riera que tinguin previst fer obres de connexiˇ o renovaciˇ de clavegueram, o qualsevol altra obra que poguÚs afectar la vorera, que seria bo que aprofitessin quan les voreres estiguin en obres per a realitzar aquests treballs de manera particular, en coordinaciˇ amb els Serveis TŔcnics municipals.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^