Notícies
Publicat el 2 de novembre de 2017
Avui, reunió informativa sobre les obres de la Riera oberta a tothom

2017-11-02 Reunió RieraAvui, dijous 2 de novembre, a la Sala Municipal a les 7 de la tarda, se celebrarà la reunió informativa sobre les obres d’urbanització superficial de la Riera que estan a punt de començar, reunió a la que es va convocar per carta els veïns de la Riera el passat 26 d’octubre, i en la que es projectarà el reportatge d’AmunTV sobre la història de les obres realitzades fins a l’actualitat. El reportatge d’AmunTV es projectarà deu minuts abans de les 7 de la tarda.

La tramitació del projecte d'urbanització superficial de la Riera, en el tram comprès entre el rial Bellsolell i fins abans del pont, va arribar a la fase final amb l'aprovació definitiva de les contribucions especials, que va fer el Ple de l’Ajuntament el 9 d'octubre de 2017. En la reunió informativa d’avui es plantejarà la data d’inici de les obres, els terminis d’execució, com s’ha organitzat la mobilitat, la càrrega i descàrrega per als comerços i les possibilitats de minimitzar les molèsties per a tothom. I properament es convocarà una reunió específica per a informar a botiguers i comerciants en un altre horari.

El govern municipal, els tècnics i el representant de l’empresa adjudicatària de les obres, Constructora Calaf SA, proporcionaran la informació i aclariran els dubtes que es puguin plantejar. En aquesta reunió també es recolliran aportacions dels assistents, si escau, per si cal adaptar les propostes que es faran des del punt de vista tècnic.

El govern d’Arenys de Munt també va recordar a finals d’octubre als veïns i comerços de la Riera que tinguin previst fer obres de connexió o renovació de clavegueram, o qualsevol altra obra que pogués afectar la vorera, que seria bo que aprofitessin quan les voreres estiguin en obres per a realitzar aquests treballs de manera particular, en coordinació amb els Serveis Tècnics municipals.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^